Free Buddhist Audio

December 2010

Bhante op fba

In een recent interview met Bhante Sangharakshita, de oprichter van de Triratna Boeddhistische Gemeenschap, zegt hij over Free Buddhist Audio dat het “binnen onze nieuwe boeddhistische beweging een van de belangrijkste ontwikkelingen is die sinds vele jaren plaatsgevonden hebben.” Klik hier om de video te zien!

Vertel het voort

Maak reclame voor Free Buddhist Audio en help ons 500 Ondersteunende Vrienden te vinden…


Doneer vandaag
Merk op: dit brengt je naar een engelstalige Paypal pagina

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Als u deze e-mail van een vriend gekregen heeft, kunt u overwegen om u aan te melden voor onze nieuwsbrief via e-mail. Het is gemakkelijk om u te abonneren. Klik op de link hieronder, vul uw gegevens in, en u zal de meest recente informatie over Free Buddhist Audio krijgen – waar we aan werken, nieuwe lezingen, nieuwe onderwerpen, en nog veel meer!

Abonneer u nu!


Ons team

Het team in Dharmachakra is een toegewijde mix van fulltime en parttime medewerkers en contractuele medewerkers, die naast een aantal geëngageerde vrijwilligers werken. Bijdragen maken het voor hen mogelijk om hun energie te steken in het beschikbaar stellen van deze site en alles wat het met zich meebrengt.

Dank u Triratna Gent!

De community-website van Free Buddhist Audio zit in een stroomversnelling. Er is een verschuiving in ons archiveringswerk gekomen. Het archief wordt helemaal geactualiseerd, lezingen uit sangha’s over de hele wereld worden hier verzameld.

We willen onze dank betuigen aan het Triratna-boeddhistisch centrum Gent voor het toevoegen van 3 nieuwe lezingen aan hun community-pagina op Free Buddhist Audio. Zo bouwen ze ons archief verder uit en stellen ze lezingen ter beschikking die in uw lokale gemeenschap gehouden zijn, zodat mensen over de hele wereld ze kunnen beluisteren! Ik doe het niet goed genoeg


Ik Doe Het Niet Goed Genoeg
Door Dhammaketu

Luister naar de lezing


Laat De Hindernissen Geen Hindernis Zijn
Door Upekshadaka

Luister naar de lezing


Living the Dharma In the 21st Century
Door Dhammaketu

Luister naar de lezing


Momenteel herbergen we geluidsarchieven voor meer dan 40 Triratna-centra en -projecten. Daarnaast is er onze verzameling van meer dan 40 jaar lezingen en seminaries gegeven door Sangharakshita en anderen, die het hoofddeel van onze traditie vormen. We horen van zoveel groepen en personen over de hele wereld leven dat ze het heel erg waarderen dat ze gratis toegang krijgen tot onze Dharma-archieven. Het doet ons ook plezier dat we, dankzij 150 sprekers over de hele wereld, een ruimte kunnen bieden om onze verschillende benaderingen van de beoefening te delen – wij hebben een rijke schat aan leraren in onze beweging!

Ontdek wat er gebeurt in onze wereldwijde Triratna-Gemeenschap door een bezoek te brengen aan de community-pagina’s van Free Buddhist Audio!

Hoe kunt u ons helpen groeien…

In ons werk zijn we afhankelijk van de giften van onze schenkers – dus als u de dienst zelf gebruikt, of als u geïnspireerd bent om het te ondersteunen, zodat anderen het kunnen gebruiken, lees dan verder voor informatie over hoe u kunt helpen!

Doneren! Elk bedrag is welkom als financiële als steun, maar we hebben uitgerekend dat we met het equivalent van 500 Steunende Vrienden die elk € 12 per maand geven, genoeg fondsen verzamelen. Word vandaag nog een Steunende Vriend!

* Doneer via de site (Merk op: dit brengt je naar een engelstalige Paypal pagina)
* Postadres voor cheques en Free Buddhist Audio flyers

Wij zijn een geregistreerde liefdadigheidsinstelling in het Verenigd Koninkrijk (Liefdadigheidsnummer 294143).

Maak reclame voor ons! Reclame maken bij vrienden, familie en collega’s voor Free Buddhist Audio als een waardevolle bron van informatie is een van de beste vormen van hulp die we ons kunnen voorstellen! Deze vorm van ondersteuning is van onschatbare waarde omdat het ons helpt om sterkere relaties binnen onze gemeenschap en daarbuiten op te bouwen.

Word lid! Start uw eigen fondsenwervingspagina voor Free Buddhist Audio met JustGiving! Voeg een link naar Free Buddhist Audio toe op de sociale sites aan de linkerkant, of stuur deze nieuwsbrief door aan mensen van wie u denkt dat ze graag Free Buddhist Audio helpen ondersteunen.

We hebben uw steun heel hard nodig om Free Buddhist Audio draaiende te houden. Wij danken u bij voorbaat om uw bijdrage vandaag nog te doen!

We zijn allemaal inderdaad heel erg dankbaar!

Free Buddhist Audio
info@freebuddhistaudio.com